Kommande projekt

Arlanda Hotel & Vattenland

I Rosersberg, norr om Stockholm och ett stenkast från Arlanda, förbereder Vi Invest AB tillsammans med Sigtuna kommun etableringen av Sveriges största och mest spektakulära vattenland med plats för 2000 besökare.  Bolaget har förvärvat en tomt på närmare 6,5 hektar och planerar även ett

påkostat hotell med 15 våningar.  Det kommande 50 meter höga hotellet blir ett fullservicehotell och kommer bla. att  erbjuda  240 hotellrum, generös konferensavdelning,  festvåning, restaurang, spa,  träningsanläggning och en stor takterrass på 15:e våningen.

Temat för vattenlandet blir ljud, ljus och adrenalin. Ambitionen är att erbjuda Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschkanor och waterrides.
I fastigheten kommer det även att etableras kontorslokaler. 

Placeringen ligger i direkt anslutning till E4:an och får därmed en mycket stor exponering mot förbipasserande trafik. Lättillgängligheten kommer göra etableringen till en välbesökt destination för fritidsresenären likväl affärsresenären. 

Den tidsplan som Vi Invest AB har upprättat är mycket ambitiös då man avser att kunna inviga anläggningen under 2022, vilket innebär att planarbetet ska vara genomfört till sommaren 2020. 

 "Vi är mycket glada och stolta över förtroendet som Sigtuna kommun påvisar för detta projekt. 
Visionen att skapa ett inomhusvattenland i Stockholm har Vi Invest AB haft under många år.
Med det strategiska läget och konceptet är vi starkt övertygade om att vattenlandet kommer att gynna hela stor Stockholm som länge efterfrågat detta likväl andra närliggande städer. Det blir ett destinationsmål som kommer att ge rejäl tillökning av besökare till kommunen och området kring Arlanda även under helgerna.

Det planerade destinationen kommer tillföra kommunen ett betydande besöksmål, vilket i förlängningen kommer innebära både arbetstillfällen och inkomster för kommunen. Vi vill skapa möjligheter för Sigtuna kommun och för våra kunder. Vi Skapar tilltalande platser med stark handel där människor vill vara."

Martin Hosseini,
VD 
tripadvisor

   


Boka rum

Rum 1

OK
   
Checka in
Checka ut
© 2020 Vi Invest AB. All rights reserved.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.