Befintliga enheter

 

Best Western Hotel Bentleys

1998 konverterade Vi Invest ett sekelskifteshus på Drottninggatan 77  till ett boutiquehotell med 119 rum. Med ett läge, mitt i Stockholms innerstad, riktar sig hotellet till både affärsresenärer och privata resenärer. Hotellet erbjuder en unik atmosfär med klassisk inredning och en stor inglasad innergård.


Best Western Hotel Karlaplan


I en charmig  fastighet från 1914 konverterade Vi Invest AB en historisk fastighet till hotell med 101 hotellrum.  Huset har kulturhistoriska värden från tiden då det uppfördes som högkvarter åt Frälsningsarmén. Hotellet ligger med gångavstånd till Stockholms mest exklusiva adresser på Östermalm, Kungliga  Djurgården, Stadion och Gärdet.   


Hotel Gamla Stan


Med ett unikt läge på Skeppsbron och granne med Kungliga slottet, har Vi Invest AB konverterat en 350 år gammal byggnad och skapat Gamla Stans näst största hotell med 81 rum. Stockholms gamla stadsmur har en gång i tiden passerat genom dessa  byggnader varpå, några av de gamla väggmålningarna från 1700-talet fortfarande finns att beskåda i några av  rummen. Fastigheten har magnifik utsikt över Saltsjön, Skeppsholmen, Djurgården och stadsgården. 


Rökeriet Fjäderholmarna


På Stockholms närmaste skärgårdsö, 20 minuter  från Strandvägen, äger och driver koncernen en genuin destination med eget rökeri.  Rökeriet Fjäderholmarna tar emot gäster upp till 400 personer och är ett välbesökt utflyktsmål. På sommaren serveras mat direkt på bryggorna eller i matsalen. På vintern serveras ett traditionellt julbord i skärgårdens vackraste  miljö.  

Boka rum

Rum 1

OK
   
Checka in
Checka ut
© 2020 Vi Invest AB. All rights reserved.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.